Sfârșitul de săptămână aduce buzoienilor pasionați de filme două noi producții românești de excepție. Joi seara de la ora 21.00 amfiteatrul din Parcul Tineretului va găzdui proiecția filmului lui Dan Chișu, „Déjà Vu”, film a cărui premieră a avut loc în anul 2013.
Filmul spune povestea lui Mihai, un bărbat care trece prin criza vârstei de mijloc. După 15 ani de căsătorie, încearcă să îşi recâştige personalitatea şi începe o aventură amoroasă. Deşi Mihai este personajul principal, el nu este niciodată văzut. În schimb, personalitatea sa este dezvăluită prin amanta, mama şi soţia lui, dar şi prin gesturile sale.
Vineri seară, tot de la ora 21.00 este programat filmul lui Vlad Păunescu, „Live”. Filmul prezintă povestea unei prezentatoare TV de succes, Ema , gazda unei apreciate emisiuni de investigaţii. Succesul emisiunii depinde major de rating, iar Ema e dispusă să îşi pună la bătaie sănătatea, dar şi toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce în mijlocul unui scandal de proporţii care îi va schimba dramatic viaţa. Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriaşe şi periculoase maşinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului. Din distribuție fac parte Rodica Lazăr și Tudor Chirilă.
Filmele oferite buzoienilor în amfiteatrul din Parcul Tineretului de către Centrul Județean de Cultură și Artă sunt gratuite.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.