Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au destructurat un grup infracţional ocazional, care desfăşura activităţi de proxenetism şi prostituţie pe raza municipiului.
Trei dintre membrii grupului – un buzoian de 24 de ani, o tânără de 19 ani, din comuna Amaru şi fratele acesteia, în vârstă de 17 ani – sunt suspectaţi că, în perioada septembrie 2011 – mai 2012, au îndemnat la practicarea prostituţiei două tinere – una de 18 ani, din Buzău, iar cealaltă de 22 de ani, din comuna Dumitreşti, judeţul Vrancea, pe care le ajutau să-şi găsească mai uşor „clienţii”, aceştia fiind acostaţi în baruri sau „atraşi” prin anunţuri publicate pe internet.
Sumele de bani astfel obţinute erau împărţite între proxeneţi şi prostituate. Ieri dimineaţă, în baza autorizaţiei emisă de Judecătoria Buzău, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa buzoianului de 24 de ani, de unde au ridicat mai multe înscrisuri ce confirmau activitatea infracţională desfăşurată de suspecţi.Totodată, au fost găsiţi şi cei trei tineri suspectaţi de proxenetism, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău.
Poliţiştii au luat împotriva lor măsura reţinerii, iar instanţa a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile în cazul majorilor, respectiv 19 zile în cazul adolescentului.
Celelalte două tinere sunt cercetate în aceeaşi cauză, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.