Consilierii județeni au participat, la Soroca, la o ședință comună a Consiliului Raional Soroca și Consiliului Județean Buzău. Aleșii județeni buzoieni, ajunși de duminică în Republica Moldova pentru a sărbători 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România, s-au întâlnit cu omologii din Soroca la prima astfel de ședință desfășurată în raionul cu care județul Buzău este înfrățit de ani buni.

Suntem bucuroși de această colaborare reciproc avantajoasă și ne dorim ca relațiile dintre raionul Soroca și județul Buzău să aibă continuitate”, a spus președintele Consiliului Raional Soroca, Ghenadie Muntean.

Totodată, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a subliniat faptul că relațiile dintre Consiliul județean Buzău și Consiliul Raional Soroca dau deja roade arătând faptul că cea mai importantă unitate sanitară din Soroca a primit în mai multe rânduri ajutoare din partea Consiliului Județean Buzău.

„Relațiile dintre instituțiile noastre dau deja roade, iar donațiile făcute Spitalului Raional Soroca sunt un exemplu elocvent. Or, noi avem un principiu – Înainte să ceri, trebuie să oferi!”, a spus Petre Emanoil Neagu citat de jurnaliștii din Soroca.

Săptămâna trecută, Consiliul Județean Buzău a transportat la Soroca materiale de construcții în valoare de peste 8000 de euro provenite din donații ale unor firme din Buzău. Astfel, pentru reabilitarea Spitalului Raional au fost donate peste 90 de tone de ciment, peste 800 de litri de vopsea și alte materiale de construcții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.