Consiliul Județean Buzău se întâlnește în această dimineață în ședință extraordinară pentru adoptarea unor proiecte de hotărâri care nu mai pot aștepta până la sfârșitul lunii când are loc întrunirea lunară a aleșilor din miniparlamentul județean.
Este vorba, în primul rând, de punerea la dispoziția proiectului ”Sistem de management integrat al deșeurilor din județul Buzău” a unui teren în zona localității Bentu, unde urmează să se construiască una din stațiile de compostare ce face parte din proiectul privind gestionarea deșeurilor în județul Buzău.
Pe lângă acest punct, aleșii județeni vor mai fi consultați în legătură cu stabilirea unor măsuri în cadrul unui proiect ce prevede valorificarea deșeurilor din construcții și demolări din județul Buzău dar și în legătură cu atribuirea serviciului de management al proiectului privind ”Extinderea clădirii cu dotările corespunzătoare şi modernizare utilităţi la Liceul pentru Deficienţi de Vedere Buzău” echipei de coordonare a proiectului.
Ședința de astăzi este și prima în care fostul director al Direcției Juridice, Mirela Oprea va fi prezent în noua calitate, aceea de secretar general al Consiliului județean Buzău.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Cine și ce să hotărască? Gunoaiele incompetenților de acolo???, Da câinii, da gunoiul de pe centură, din păduri, parcuri, malurile apelor din județ, excrementele din subsolurile blocurilor și gangurile din oraș???
    Dacă cineva din conducerea județului ar avea un pic de viziune s-ar gândi că Bentu e foarte aproape de oraș și în următorul secol ar putea să fie parte a acestuia. Cu gorapa de gunoi în centru! Pe cine mă, interesează viitorul??? Pe ăștia nu/i interesează decât cum să pună mâna pe banii publici!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.