Se încinge atmosfera! La propriu. Meteorologii anunţă două săptămîni de foc, în Muntenia urmând a se înregistra frecvent  34-35 de grade.

Meteorologii au transmis, luni, prognoza vremii pentru următoarele două săptămâni, fiind anunţată o încălzire a vremii în toate regiunile, dar şi la munte.

În Muntenia, în perioada 23 – 29 iunie vremea va deveni călduroasă, chiar caniculară în zonele de câmpie, cu o medie a temperaturii de 33 – 34 de grade. Spre sfârşitul lunii iunie, temperaturile vor scădea uşor, până în jur de 30 de grade. 

Şi la mare se încălezeşte, spre finalul acestei săptămâni mediile temperaturilor maxime urmând să fie cuprinse între 29 şi 30 de grade. În a doua săptămână de prognoză nu se vor înregistra variaţii semnificative ale regimului termic, media maximelor urmând să fie de 27 – 28 de grade. Ca şi în celelalte regiuni, averse locale, în general slabe cantitativ, se pot înregistra între 28 iunie şi 2 iulie.

La munte, vremea se va încălzi, de la o medie a temperaturilor maxime în jur de 16 grade, până spre 22 de grade în intervalul 24 – 28 iunie. Spre sfârşitul celor două săptămâni de prognoză vremea se va răci uşor, până spre o medie a maximelor în jur de 17 grade şi a minimelor de 8 – 10 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.