Concursul pentru funcția de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi penru Protecţia Copilului Buzău se reia, marți, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din București. De la ora 10.00 va avea loc proba scrisă a examenului la care s-au înscris doi pretendenți respectiv Loredana Dorobanţu , inspector în cadrul instituției şi Sorin Leonte de la Centrul Rezidenţial pentru Copilul cu Deficienţe de Vedere. De asemenea, pentru postul de director economic va candida Mihaela Cojocea cea care a ocupat și până acum funcția.
Nu este pentru prima dată când se încearcă susținerea concursului pentru funcțiile de conducere din DGASPC. La începutul lunii aprilie a fost organizat de către ANFP un alt concurs însă atunci nici unul dintre candidați nu a obținut punctajul necesar pentru a promova examenul.
Funcţia de director al DGASPC a rămas vacantă după ce, fostul director, Adrian Vintilescu, a demisionat în plin scandal legat de modul în care a decăzut din drepturi părinții a peste 60 de copii şcolarizaţi la unitatea pentru deficienți de vedere din Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.