După 20 de ani, drumul dintre Smeeni și Brădeanu a fost reabilitat de Consiliul Județean în doar 20 de zile

0
283

Consiliul Județean a terminat de reabilitat, marți, încă un drum județean din lista obiectivelor propuse pentru această vară. Este vorba de turnarea unui nou covor asfaltic pe DJ 203 D drum ce leagă comunele Smeeni și Brădeanu, și care nu a mai beneficiat de o lucrare de asemenea amploare de aproape 20 de ani.

„După cum am anunțat de la începutul anului facem lucrări de întreținere de vară pe drumuri județene și am hotărât să nu mai facem doar porțiuni de drumuri ci să încercăm din bani proprii să încercăm să îmbunătățim infrastructura rutieră a județului Buzău. Am făcut lucrări pe Smeeni-Buzău, și am reușit să facem și Smeeni-Brădeanu și vrem să ajunge chiar și până la Scutelnici, Glodeanu Siliștea, Glodeanu Sărat și Amaru. De asemenea vom face lucrări de reabilitare pe drumul între Rușețu și Padina. Știu că sunt probleme pe multe drumuri județene dar vreau să fac un apel către locuitorii județului să înțeleagă că încet și cu răbdare vom reuși să îmbunătățim infrastructura rutieră a județului. Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor  consilierilor județeni indiferent de culoarea politică care au înțeles și au fost de acord să executăm aceste lucrări”, a declarat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

Drumul finalizat marți care leagă Smeeni de Brădeanu are o lungime de 11 kilometri și nu a mai fost reabilitat complet în ultimii 20 de ani. Turnarea covorului asfaltic pe sectorul de drum respectiv a durat aproximativ 20 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.