Gloria Buzău nu concepe să risipească puncte în meciul de pe teren propriu cu C.S. Otopeni programat duminică la ora 12.00. Atât antrenorul Mihai Ciobanu cât și jucătorii săi se arată optimiști unul dintre motive fiind și rezultatul de egalitate izbutit în confruntarea din deplasare cu liderul seriei,Viitorul Constanța. Totodată echipa din Crâng dorește să răzbune și acea eliminare din Cupa României astfel ca partida care va conta pentru etapa a VI-a se anunță una extrem de interesantă.
,,Jocul va fi evident unul dificil în compania unei adversare bune însă le-am ordonat băieților că nicio echipă sa nu aspire la puncte pe terenul nostru. Victoriile de acasă sunt foarte importante deoarece îți dau siguranță iar spectatorii pleacă bucuroși de la stadion. Sigur că în ceeea ce privește meciul cu C.S. Otopeni există și acea dorință de revanșă pentru esecul suferit în Cupă iar asta trebuie să se vadă în determinarea și combativitatea jucătorilor și de aceea cred că o să cam sară scântei”,susține tehnicianul grupării buzoiene.
Atacantul Gloriei Buzău, Adrian Câmpeanu cel care în runda trecută a reușit o ,,dublă” împotriva Viitorului Constanța consideră și el că meciul va fi greu dar speră într-o victorie.
,,Cunoaștem adversara care a izbutit să elimine Sibiul din Cupa României și pot spune că este o echipă incomodă, omogenă având în componență jucători care joacă de mult timp împreună. Acum totul depinde de noi să luăm cele trei puncte în această confruntare. Presiunea mare este la ilfoveni care au avut un început de campionat slab”,a declarat Câmpeanu.
Miercuri Gloria Buzău a susținut un joc de verificare în compania echipei din LIGA a IV-a, Steaua Săhăteni pe care a învins-o cu scorul 5-0 goluri marcate de Prodan(2), Mihălcescu și Joseph(2) ultimul aflat în probe. Jucatorul respectiv în vârstă de 19 ani este din Ghana și evoluează pe postul de atacant. Echipa din Crâng a mai testat și doi mijlocași Stratulat și Bolboceanu proveniți de la ,,satelitul”echipei F.C.Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.