Aproape 300 de persoane, preoți și enoriași, au participat, sâmbătă la cea de-a treia ediție a MARȘULUI PENTRU VIAȚĂ. Alaiul format din preoți și tineri purtând pancarte împotriva avortului a pornit în jurul orei 14.00 de la Catedrala Municipală „Sfântul Sava”, a trecut prin fața Catedralei Arhiepiscopale, prin centrul municipiului Buzău și s-a oprit în fața maternității.
Manifestarea ajunsă la cea de-a treia ediție a fost organizată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei care a fost prezent la plecarea alaiului de la Catedrala „Sfântul Sava”.
„Ne aflăm la a treia ediție a „Marșului pentru viață”, care este o inițiativă a Patriarhiei Române și la noi, la Buzău, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei a binecuvântat acest marș la care sunt invitați tinerii, credincioși pentru a da un semnal de alarmă că riscăm să pierim ca neam având în vedere că în ultimii 50 de ani în România s-au făcut peste 20 de milioane de avorturi iar noi suntem acum aproape 19 milioane de locuitori în toată România. De aceea acest marș vrea să sensibilizeze opinia publică dar și cadrele medicale implicate în acest genocid național. Această ediție sper să fie una mai amplă având în vedere că și ziua ne ajută fiind o vreme bună și cu siguranță vom avea ecou pentru că an de an aflăm de la maternitate semnale de creștere a populației”, a declarat preotul Mihail Milea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.