Asfaltarea drumului ce leagă Pătârlagele de Colți, aproape de final. Președintele Consiliului Județean a inspectat calitatea lucrărilor

1

În doar câteva zile, asfaltarea drumului care leagă comuna Colți de drumul național 10, un obiectiv de importanță turistică deosebită promis de Consiliul Județean, se va finaliza iar accesul în zonă nu va mai fi o problemă pentru nici o categorie de autovehicule.
Drumul comunal a fost luat în administrare de către Consiliul Județean datorită potențialului turistic iar în anul 2014 s-a asfaltat jumătate din el iar zilele ce urmează se va finaliza și cealaltă jumătate.
Președintele Consiliului Județean a mers, miercuri, pe șantier pentru a inspecta lucrările și a se asigura că totul este așa cum ar trebuie. Mulțumit de calitatea lucrărilor, Neagu a postat pe pagina sa de Facebook câteva imagini cu drumul care nu a mai fost reabilitat de ani buni în ciuda faptului că mulți turiști ajung în zonă pentru vizitarea Muzeului Chihlimbarului.
Există însă și o mică problemă pe care constructorii au constatat-o cu ocazia derulării lucrărilor. O porțiune de drum de aproximativ 100 de metri va rămâne neasfaltată pentru că este afectată de o alunecare de teren pentru a cărei consolidare este nevoie de fonduri suplimentare care nu pot fi acoperite din programul de întreținere al drumurilor derulat de Consiliul Județean. Din această cauză, reprezentanții Consiliului Județean au decis ca porțiunea de drum să nu fie asfatată pentru a nu se cheltui banii pe covorul asfaltic care după părerea specialiștilor nu va rezista după sezonul rece 2016-2017.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.