Recensământul populației și locuințelor se încheie astăzi după aproape două săptrămâni de bâlbâieli și informații contradictorii care au provocat confuzie atât în rândul recenzorilor cât și al cetățenilor. Rezultatele oficiale vor fi cunoscute abia peste un an. Primele aprecieri au venit însă de la liderul PDL Buzău, Cezar Preda, care a anunțat, vineri,că Buzăul numără mai puțini locuitori decât la ultima acțiune de numărare a populației.
„Zilnic am avut informări și vreau să vă dau o veste proastă în premieră. Populația județului Buzău a scăzut foarte mult. Să așteptăm rezultatele finale și să nu ne lansăm în cifre dar din informațiile mele, până la această oră, populația județului Buzău a scăzut foarte mult”, a declarat liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.
În urma datelor furnizate de Direcţia Judeţeană de Statistică la nivelul județului Buzău recensământul s-a realizat în proporție de 91,39%, fiind recenzate un număr de 406.306 persoane iar în comunele Năeni, Scorțoasa și Florica recensământul s-a încheiat.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.