Românii au ajuns să fure orice, până și ditamai microbuzul din fața porții unei case. S-a întâmplat în localitatea buzoiană Cislău, unde un bărbat s-a trezit fără microbuzul parcat chiar în fața locuinței. Furtul a avut loc la finele lunii octombrie, pe data de 29, dispariția autovehiculului fiind semnalată Poliției o zi mai târziu.
În acest caz, și proprietarul mașinii a avut partea sa de vină, bărbatul recunoscând în fața oamenii legii că a lăsat microbuzul descuiat pe stradă, cu cheia de contact în torpedou, fiind parcă o invitație specială pentru hoți.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, hoțul a fost prins în cele din urmă, la săptămâni bune de la anunțul privind furtul mașinii. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Vipereşti. Polițiștii au stabilit că imediat după ce a furat mașina, bărbatul a plecat la drum, însă Dumnezeu nu i-a ajutat, fiind implicat, la scurt timp, într-un accident, care s-a soldat cu avarierea autovehiculului. Mașina a fost găsită avariată pe raza comunei Berca, a doua zi de la anunțul proprietarului la Poliție. Fapta hoțului este cu atât mai gravă cu cât a plecat la drum cu microbuzul, deși nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de autovehicul.
Împotriva individului a fost începută urmărirea penală pentru furt calificat şi conducere fără permis, iar poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările, pentru a stabili dacă bărbatul mare are la activ și altfel de infracțiuni.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.