whr
Organizaţia Europeană Spocherman Axel Gressenich împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului sunt parteneri in organizarea anuală a evenimentului internaţional “World Harmony Run” – alergare, ca o ştafetă cu torţe, în stil Olimpic. In acest an, în România va participa o echipă de 24 de alergători, români si invitaţi din Europa, alergarea urmând să se desfaşoare în perioada 08 – 12.09.2014 după urmatorul program :
– 08 septembrie : intrare frontiera cu Republica Moldova din direcţia localităţii Sculeni – Iasi – Vaslui
– 09 septembrie : Vaslui – Bârlad – Tecuci
– 10 septembrie : Tecuci – Focşani – Buzău
– 11 septembrie : Buzău – Bucureşti
– 12 septembrie :Bucureşti – Giurgiu – ieşire frontier Republica Bulgaria către localitatea Ruse.
Directia Judeţeană pentru Sport si Tineret Buzău, Primaria Municipiului Buzau si Academia Olimpica Romana – filiala Buzau, va coordona mişcarea sportivă în Judeţul Buzău .
In data de 10.09.2014, echipa care poarta torţa olimpică, prin care se promovează prietenia internaţională va ajunge in judeţul Buzău in jurul orei 15.00 . De la limita de judeţ cu Vrancea va fi preluată de un echipaj al poliţiei rutiere Râmnicu Sărat, vor face o primă oprire la Primăria Râmnicu Sărat, apoi la primăria Poşta Câlnău, de unde va fi condusă de un echipaj al poliţiei rutiere Buzău către Liceul cu Program Sportiv , unde vor fi cazaţi. La intrarea in Buzău (pod Marăcineni), in jurulorei 18.30, un grup de sportivi legitimati la cluburile sportive din Buzău (CSM Buzău, CSS Buzău si LPS Buzău), de la diferite ramuri sportive, se vor alătura echipei de alergatori “World Harmony Run”.
In data de 11.09.2014, ora 08.00, echipa împreună cu sportivii buzoieni si un echipaj al poliţiei locale, vor pleca către Clubul Sportiv Municipal, de aici catre Primaria Municipiului Buzău, unde vor fi intâmpinaţi de oficialităţi locale iar de aici vor fi conduşi către ieşirea din Buzău spre Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.