După eşecul din campionat,Gloria Buzău a suferit, marţi, încă unul. De această dată în Cupa României de unde a fost eliminată de C.F.Brăila, aceasta din urmă impunându-se la limită,scor 1-0, în meciul disputat chiar pe terenul grupării din Crîng. Prima ocazie a partidei a aparţinut gazdelor, însă, Dumitrescu(11) a reluat din 14 metri, puţin pe lângă stâlpul din stânga porţii. Ospeţii au replicat şi ei prin Frunză(18), al cărui şut expediat de la marginea careului s-a dus peste transversală. Ceva mai târziu, buzoienii au irosit o nouă şansă de a deschide scorul când Burlacu(22) , scăpat singur spre poartă a tras de la numai opt metri în goalkeperul brăilean. La o altă acţiune ofensivă, Puşcaşu(32) , aflat în poziţie ideală a reluat din şapte metri dar mingea a căzut pe plasa de sus, spre dezamăgirea celor aproximativ 500 de spectatori. În repriza secundă echipa oaspete s-a dovedit mai pragmatică şi după ,,trasorul” lui Frunză(66), de la 25 de metri, care a zguduit bara transversală a picat şi golul. Acesta a fost marcat de Dima(70), mijlocaşul oaspeţilor fructificând cu un şut din interiorul careului, centrarea lui G.Iordache. Peste doar câteva minute, brăilenii au trimis din nou mingea în transversală prin acelaşi Frunză(74) care a şutat puternic de la distanţă. Jucătorii lui ,,Vioară” au încercat să ducă meciul în prelungiri dar totul a fost în zadar şi astfel,C.F. Brăila s-a calificat în faza următoare a competiţiei.

Gloria Buzău
Stoicescu-A. Iordache(min.82 Dumitru), Amet, Agache, Ghiţă, Marcu, Puşcaşu(min.77 Pîrvu), Dumitrescu, Bobe, Burlacu, Răduca(min.67Damaschin)
Antrenor:Viorel Ion

C.F.Brăila
Comănescu-Spiridon, Necoară, Ivan, Stănciulescu, Frunză, Ndigwe(min.81 Petean), G.Iordache, Dima, Onofraş(67 Agbleta), St.Nicoliţă(min.90 Spătaru)
Antrenor:Alin Pînzaru

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.