gheorghe pana

Actualul președinte al PC Buzău, Gheorghe Vlase, se înconjoară de juriști cu experiență. Marți a fost oficializată intrarea în partid a fostului șef al Tribunalului Buzău, Gheorghe Pană, iar săptămâna viitoare este programată intrarea în partid a fostului social-democrat Ionel Olteanu, cel care între timp a mai făcut o haltă și pe la PP-DD și care se află, în prezent, în căutarea unui partid pe listele căruia să poată candida anul viitor la europarlamentare.
Fostul șef al Tribunalului Buzău, Gheorghe Pană, i-a lăsat pe social-democrați pentru conservatori și asta nu pentru că ar fi fost plantat aici de mai marii din PSD ci pentru că, la fel ca și alți șefi de deconcentrate, a găsit la PC Buzău… oameni de calitate.
„Intrarea în PC pentru mine a reprezentat rodul unor zile și nopți de analiză și de gândire profundă pentru că viața politică reprezintă altceva decât ceea ce am făcut eu până acum. Am văzut că în USL există oameni care vor binele țării am hotărât să intru in politică. Inițial am fost în PSD făcând muncă de partid dar acolo fiind un partid mare activitățile sunt deosebit de organizate și oamenii ca mine sunt numeroși și cu atribuții bine stabilite. Fără a abandona USL am hotărât să activez în rândul Partidului Conservator pentru că am găsit oameni serioși, foarte serioși și nu întâmplătoare este și construcția USL, oameni cu care poți să lucrezi care sunt hotărâți ca organizația județeană a PC să devină tot mai implicată”, a declarat fostul judecător Gheorghe Pană.
Și pentru că un om cu greutatea lui Gheorghe Pană nu putea veni simplu membru de partid, Pană este, de astăzi, vicepreședinte al Partidului Conservator, filiala Buzău.
„Domnul Pană Gheorghe este de azi membru în biroul executiv și vicepreședinte al Partidului Conservator Buzău. Eu vă spun că acele calități pe care le-a avut din cursul viții ca președinte al Tribunalului Buzău îl recomandă pentru această funcție și îl recomandă ca membru important al PC”,a declarat președintele PC Buzău, Gheorghe Vlase.
Totodată, fostul judecător spune că nu dorește să se agațe de funcții și nu dorește să se facă confuzii în legătură cu activitatea sa anterioară din fruntea Tribunalului Buzău
„Vă fac precizarea că pentru mine cel care a fost președintele Tribunalului a murit. Acum sunt avocatul Pană și nu o să mă îmbăt niciodată cu funcții și cu grade”, a precizat vicepreședintele PC, Gheorghe Pană.
Pe de altă parte, președintele PC Gheorghe Vlase a declarat că partidul pe care îl conduce este căutat de oameni importanți care își doresc să activeze politic sub sigla PC.
„Nu poate spune nimeni în acest județ că domnul Pană ar avea o problemă de moralitate și de asta am dorit să fie membrul nostru. Săptămâna viitoare se pare că domnul fost deputat Ionel Olteanu ar dori să depună o adeziune la noi pentru că ar dori să candideze la anul la europarlamentare. Îl așteptăm” a concluzionat Gheorghe Vlase, președintele PC Buzău.
Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2013/03/Gheorghe-PANA.mp3|titles=Gheorghe PANA]
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2013/03/Gheorghe-VLASE2.mp3|titles=Gheorghe VLASE]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.