Prefectul județului Buzău, Carmen Ichim, a cerut, marți, organizatorilor de evenimente care implica prezența multor oameni dar și responsabililor din Poliție, Jandarmerie și ISU să fie cu ochii în patru pentru a evita eventualele evenimente nedorite.

„Ținând cont de faptul că numărul de imigranți a crescut și la noi destul de mult, ținând cont de ce se întâmplă la nivel internațional, aș vrea ca atunci când la nivelul localităților mari se întâmplă acțiuni din acestea cu mari aglomerații, organizatorii să vă luați măsuri de precauție si Poliția și Jandarmeria și ISU să ne luăm măsuri de protecție astfel încât să nu avem și noi vre-un eveniment nedorit. Gândiți-vă că urmează 31 decembrie și prin toate piețele vor fi mari aglomerări de oameni. Nu suntem noi o țară cu prea mare importanță dar venim la conducerea Uniunii Europene și atunci am putea avea așa ceva. Trag deci un semnal de alarmă să fim pregătiți pentru evenimente care implică participarea multor persoane. E mai bine să fim mai atenți”, a spus prefectul Carmen Ichim.

Chiar dacă s-a ferit să rostească mot-a-mot  anumite cuvinte e limpede că evenimentele nedorite la care s-a referit prefectul județului se înscrie în seria atentatelor teroriste care au avut loc până acum în mai multe țări din Uniunea Europeană. Chiar și așa se naște întrebarea dacă  la nivelul reprezentantului Guvernului sunt deținute anumite informații de asemenea natură sau Carmen Ichim este doar prevăzătoare și „suflă și în iaurt” după cum spune o vorbă din bătrâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.