supernanny2
Cea mai cunoscută SuperNanny din România, Irina Petrea, vine la Buzău, pentru a-i consilia pe părinții ce simt că sunt în impas cu educația copiilor lor. Evenimentul va avea loc pe data de 28 aprilie, la ora 17.30, la hotelul Pietroasa, întâlnirea urmând a se desfășura pe durata a trei ceasuri.

Conferința se intitulează “Gestionarea asertivă a comportamentelor dificile ale copilului” și va fi susținută de Irina Petrea, psiholog și psihoterapeut, cunoscută pentru metodele sale eficiente în lucrul cu copiii de toate vârstele. Evenimentul se adresează părinților, bunicilor, profesorilor, bonelor ce au în grijă copii.

”Copiii ne aduc zâmbete și lacrimi în viață și, mai ales, ne aduc șansa de a ne schimbă noi înșine în mai bine odată deveniți părinți. Oricărui părinte i se poate întâmplă să trăiască momente în care să se simtă derutat, confuz, vexat, enervat, exasperat de comportamentul copilului sau. Emoții dintre cele mai intense îl pot răvași și reacția sa emoțională poate să-l facă să spună cuvinte aspre, să ia decizii pe care să le regrete și să determine pe mai departe comportamente dificile și inadecvate din partea copilului. Așa se poate aluneca ușor-ușor într-un cerc vicios în care copii și părinți deopotrivă se simț nefericiți și neînțeleși unii de alții.
Comportamentele dificile ale copiilor pot fi gestionate corect și benefic pentru copil și pentru relația părinte-copil. Și nici măcar nu este greu! Vino să descoperi cât de simplu și de eficient poate să fie alături de psihoterapeutul Irina Petrea la conferința pe care o va susține în data de 28 Aprilie 2015, începând cu orele 17:30 la Buzau. Adu cu ține întrebările tale și experiențele tale de părinte, de educator și de copil al părinților tăi și împărtășește-le Irinei și tuturor participanților. Cu siguranță, experiențele tale sunt unice chiar dacă seamănă cu ale altora. Cu certitudine, toată lumea va avea de beneficiat dacă tu le împărtășești. Dăƒm întâlnire nu doar păƒrintilor, ci și viitorilor părinti, precum și cadrelor didactice sau persoanelor care au în îngrijire copii. Pe toți aceștia îi invităm sムne fie alăƒturi în desfășurarea proiectului “Un păƒrinte mai bun” la Buzau, proiect în care IRINA PETREA se implică activ încă din anul 2012”, spun organizatorii evenimentului.

Irina Petrea este cunoscută din emisiunile de televiziune “€œSupernanny”, “Copii contra păƒrinti” și “€œCei 7 ani de acasピ, din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale.

Participarea la eveniment se face contra sumei de 45 lei daca înscrierea se face pana în 24 Aprilie sau 70 lei în ziua conferinței.
Cadrele didactice beneficiaza de reducere, taxa de participare fiind de 40 de lei daca înscrierea se face pana în 24 Aprilie sau 60 lei în ziua conferinței.

Alte detalii despre conferinta:
email: info@unparintemaibun.ro; unparintemaibun@yahoo.com
Tel: 0748 154 838 sau 0754964852

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.