Claudiu Florin Posea este unul dintre buzoienii câștigători ai primei ediții a Loteriei bonurilor fiscale, eveniment desfășurat în a doua zi de Paște. Bărbatul a povestit miercuri, când aștepta la Finanțe să-și depună actele pentru revendicarea premiului că a cumpărat de la o farmacie un unguent pentru că-l durea o mână.
”Am cumpărat un diclofenac de la farmacie. Un unguent cumpărat pentru mine, pentru că mă durea o mână. A fost o durere câștigătoare”, a declarat Claudiu Florin Posea.
Un alt buzoian a ieșit câștigător cu un bon cu care și-a cumpărat vin de pe o pârtie din Predeal în timp ce o adolescentă de 17 ani are 2 bonuri câștigătoare, după ce a cumpărat mere și ouă.
În total, la nivelul județului Buzău, 69 de persoane au depus, marţi, la Direcţia Finanţelor Publice Buzău cereri prin care revendică premii la Loteria bonurilor fiscale în timp ce miercuri la primele ore ale diminețoo deja așteptau la coadă alți 5-6 câștigători.
La prima extragere organizată pentru Loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF, care a avut loc luni, în a doua zi de Paşte, au fost declarate câştigătoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei.
Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu această valoare, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.