UPDATE: Incendiul a fost lichidat, fără a se înregistra victime. Potrivit reprezentanților Casei de Pensii Buzău, în urma evenimentului nu s-au produs pagube în rândul documentelor instituției. Activitatea la Casa de Pensii este întreruptă, dar va fi reluată după ce fumul va ieși din birouri. Pompierii urmează să stabilească ce a dus la producerea incendiului, cel mai probabil fiind vorba despre o cauză electrică. Flăcările au cuprins doar cămăruța folosită ca vestiar unde erau depozitate materiale de curățenie folosite de femeile de serviciu: detergenți, mături, săpunuri, etc.

Un inceniu a izbucnit miercuri la prânz în sediul Casei de Pensii Buzău, zeci de persoane fiind evacuate.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, incendiul se manifestă în vestiarul instituției unde sunt depozitate materiale de întreținere folosite de femeile de serviciu la curățenie.
Circa 80 de persoane au fost evacuate din sedcul Casei de Pensii, atât angajați ai instituției cât și buzoieni prezenți la acel moment în sediu cu diverse treburi.
Trei autospeciale de la ISU Buzău sunt mobilizate la fața locului, 2 cu apă și sumpă și o ambulanță SMURD. Pompierii încearcă să stingă incendiul, în sediul instituției fumul fiind extrem de dens.
Revenim cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.