Ionut  IUGA

Avocatul Ionuț Iuga, din Râmnicu Sărat, a fost confirmat în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial. Este prima dată după 1990 când Râmnicu Sărat are un reprezentant în Guvern. Ionuț Iuga este membru PNL din vara anului 2012 și a fost ales, la alegerile din iunie, consilier municipal la Râmnicu Sărat.
Ionuț Iuga, în vârstă de 33 de ani, este avocat din 2005. El a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Al. Ioan Cuza, din Iaşi, cursurile postuniversitare „Guvernare moderna si dezvoltare locala” in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti in 2009, iar in anul 2010 a finalizat Cursul de Formare Mediator.

4 COMENTARII

  1. Sunt convins că noul secretar de stat va milita pentru aducerea oraşului Râmnicu Sărat la normalitate în ceea ce priveşte mediul înconjurător. Albia râului Râmnic a fost transformată de „cetăţeni” în groapă de gunoi. E momentul ca peisajul să se schimbe.

  2. Da. Si eu sunt convins de acelasi lucru. Ba inca de pe vremea cand era sef la PDL, adica pana cu cateva saptamani inainte de alegerile locale, noul secretar de stat era militant, ocupant, obsedant, agasant, neinteresant ptr noi votantii prosti ai usl. Peisajul va fi acelasi cu de-alde astia, rasariti de sub poala popii, unde au pupat la greu! Bleah!

  3. Sunt convins ca minisecretarul va milita sa alunge din albia raului spalatoriile auto, pizzeriiile, garajele care vand produse fara acte etc. Albia raului a fost transformata de concitadinii mei in groapa de gunoi cu toate ca din randurile colegilor nostri de partid au fost recrutati politisti comunitari, taxatori in parcarile auto care au multa treaba si nu vad albia raului invadata de mizerie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.