Inecat Buzau-3

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit, duminică, în râul Buzău chiar în zona podului de la Mărăcineni. După ce a fost scos la mal de pompierii de la IS Buzău, polițiștii trebuie să elucideze condițiile în care a murit bărbatul și a ajuns în mijlocul apei. Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele, inclusiv pe ce a unei crime dar cel mai probabil totul a fost doar un accident. Bărbatul obișnuia să adune fier vechi de pe malurile râului pe care îl vindea apoi a punctele de colectare si nu este exclus să fi căzut în apă și să se fi înecat.

Inecat Buzau-4

Trupul bărbatului a fost observat de câțiva oameni care traversau pe jos podul de la Mărăcineni și au alertat imediat autoritățile care au trimis în zonă echipaje de la poliție, ambulanță și pompieri. Victima a fost recunoscuta de un localnic dar nimeni nu știe cum a sfârșit bărbatul.
„Nu îmi explic cum să se fi înecat. Am auzit că a umblat după niște fiare vechi pe aici.Cred că a căzut în apă sau a încercat să traverseze și or fi dat drumul și la canal și l-a luat apa. Nu cred că avea de ce să se sinucidă” a declarat un localnic venit la fața locului.
Corpul bărbatului a fost adus la mal de pompierii militari dar medicii de la ambulanta nu au putut decât să constate decesului omului.
“Detașamentul de pompieri Buzău a fost solicitat pentru a scoate o persoană din râul Buzău. S-a acționat cu echipa de căutare salvare pentru a scoate respectiva persoana din râu dar din păcate aceasta era decedată”, a declarat plutonierul major Dragoș Papuc de la ISU Buzău.
Polițiștii au demarat o anchetă și au stat deja de vorba cu martorii, au făcut fotografii și au ridicat mai multe probe din zona unde a fost descoperit cadavrul. Deocamdată, nu pot spune în ce împrejurări a sfârșit bărbatul și sunt luate în calcul mai multe variante. Cea mai probabilă pare a fi varianta unui accident însă mai multe detalii vor putea fi puse cap la cap după efectuarea necropsiei.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.