Un bărbat de 52 de ani din Râmnicu Sărat a fost prins în Focșani, miercuri noapte, în timp ce încerca să spargă ușa unui apartament, de unde avea de gând să fure tot ce putea valorifica. Râmniceanul a fost prins de proprietarul apartamentului chiar în timp ce se chinuia să pătrundă în imobil. Când l-a văzut, hoţul care era dotat cu levier dar și cu mănuși pentru a nu lăsa urme, a fugit, abandodându-și lângă ușă ustensilele folosite la infracțiuni.
Focşăneanul a sunat imediat la 112, iar în scurt timp râmniceanul a fost prins, dus la Poliţia municipiului Focşani, el urmând a fi cercetat pentru tentative la furt calificat.
Bărbatul se află de mai multă vreme în atenția Poliției din județul vecin și nu este exclus să aibă la activ și alte fărădelegi de acest gen.
De altfel, polițiștii din Vrancea mai au o sesizare, zilele acestea, de la un focșănean, care a plecat cu soția în oraș, iar când s-a întors și-a găsit casa spartă. Hoțul, care nu a fost găsit, a spart geamul de la bucătărie și a intrat pe acolo, cel mai probabil la sigur, știind că proprietarii nu sunt acasă, furând de la bijuterii pînă la tablete, prejudiciul estimat fiind de câteva mii de lei.

UPDATE: Polițiștii din Vrancea au remis un comunicat de presă referitor la cazul râmniceanului, spărgător de apartamente în Focșani.
”La data de 3 februarie a.c., ora 12.45, un bărbat din municipiul Focşani a sesizat faptul că a surprins o persoană necunoscută în timp ce încerca să îi deschidă uşa unui apartament de pe strada Mitropolit Varlaam cu un levier, dupa care a părăsit locul faptei.
In urma deplasării cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au depistat persoana bănuită de săvârşirea faptei, un bărbat, de 52 ani, din municipiul Râmnicul Sărat, judeţul Buzău.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, transmit reprezentanții IPJ Vrancea

1 COMENTARIU

  1. […] Un bărbat de 52 de ani din Râmnicu Sărat a fost prins în Focșani, miercuri noapte, în timp ce încerca să spargă ușa unui apartament, de unde avea de gând să fure tot ce putea valorifica. Râmniceanul a fost prins de proprietarul apartamentului chiar în timp ce se chinuia să pătrundă în imobil. Când l-a văzut, hoţul care era dotat cu levier dar și cu mănuși pentru a nu lăsa urme, a fugit, abandodându-și lângă ușă ustensilele folosite la infracțiuni. Focşăneanul a sunat imediat la 112, iar în scurt timp râmniceanul a fost prins, dus la Poliţia municipiului Focşani, el urmând Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.