Suflu proaspăt în Spitalul Județean Buzău. Doi medici noi au promovat concursul organizat de conducerea celei mai mari unități spitalicești din județ și vor veni să lucreze aici, ceea ce va mai rezolva din criza de personal specializat cu care se confruntă spitalul.
Astfel, vor veni să lucreze în Spitalul Județean, în secția de Ortopedie și traumatologie dr. Jguma Sergiu Tănase iar în secția de Chirurgie Generală dr. Vicol Dragoș Ionuț.
Venirea acestor specialiști este de bun augur având în vedere că Spitalul Județean Buzău se confruntă, asemenea tututor spitalelor românești, cu o criză acută de medici. Însă mai e mult până departe, pentru acoperirea deficitului fiind nevoie de mult mai mulți doctori, dar și de asistenți medicali, infirmieri și îngrijitoare.

1 COMENTARIU

  1. […] Suflu proaspăt în Spitalul Județean Buzău. Doi medici noi au promovat concursul organizat de conducerea celei mai mari unități spitalicești din județ și vor veni să lucreze aici, ceea ce va mai rezolva din criza de personal specializat cu care se confruntă spitalul. Astfel, vor veni să lucreze în Spitalul Județean, în secția de Ortopedie și traumatologie dr. Jguma Sergiu Tănase iar în secția de Chirurgie Generală dr. Vicol Dragoș Ionuț. Venirea acestor specialiști este de bun augur având în vedere că Spitalul Județean Buzău se confruntă, asemenea tututor spitalelor românești, cu o criză acută de medici. Însă mai e mult Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.