Un bărbat de 45 de ani din Tisău este cercetat pentru braconaj cinegetic după ce ar fi prins un porc mistreț pe care l-a sacrificat și avândut carnea unui consătean. Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanțe Periculoase au efectuat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic şi al Serviciului pentru Acţiuni Speciale- I.P.J. Buzău au efectuat luni două percheziţii domiciliare în urma cărora au descoperit 38 de kilograme de carne dar și materiale folosite pentru prinderea animalelor sălbatice.
Din cercetările efectuate a reieşit faptul că la data de 4 februarie 2018, un bărbat în vârstă de 45 de ani, ar fi braconat un exemplar de porc mistreţ prin utilizarea unor laţuri confecţionate artizanal. Ulterior acesta ar fi comercializat o parte din carnea rezultată către un alt bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeaşi localitate.
Poliţiştii au confiscat cantitatea de carne găsită și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj, conform Legii nr. 407/2006 a vânătorii şi protecţiei fondului cinegetic şi continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.