SML
Un bărbat de 56 de ani, care locuia la o adresă pe strada Transilvaniei, a fost găsit mort în propria locuință.
Bărbatul care lucra la o societate din Buzău a fost găsit fără viață într-una din camerele locuinței, după ce pompierii au spart ușa imobilului.
Autoritățile au fost alertate de patronul și colegii bărbatului, după ce acesta nu a mai venit la serviciu și nici nu răspundea la ușă și la telefon.
Deocamdată, nu se știe cauza decesului, însă cel mai probabil, la mijloc ar fi vorba de afecțiuni medicale. Se pare că omul ar fi avut probleme cu ficatul iar în ultima vreme s-ar fi plâns că se simte rău. Tragedia este cu atât mai mare cu cât omul își îngropase de curând mama.
Medicii legiști urmează să stabilească ce a provocat decesul în timp ce polițiștii fac cercetări la fața locului.

1 COMENTARIU

  1. […] Un bărbat de 56 de ani, care locuia la o adresă pe strada Transilvaniei, a fost găsit mort în propria locuință. Bărbatul care lucra la o societate din Buzău a fost găsit fără viață într-una din camerele locuinței, după ce pompierii au spart ușa imobilului. Autoritățile au fost alertate de patronul și colegii bărbatului, după ce acesta nu a mai venit la serviciu și nici nu răspundea la ușă și la telefon. Deocamdată, nu se știe cauza decesului, însă cel mai probabil, la mijloc ar fi vorba de afecțiuni medicale. Se pare că omul ar fi avut probleme cu ficatul iar în ultima Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.