Biroul Permanent Județean al Partidului Democrat Liberal Buzău și-a argumentat, astăzi, decizia care a dus la dizolvarea Biroului Permanent al Organizației Locale din Poșta Câlnău. Conform comunicatului trimis astăzi de Organizația Județeană a PDL, motivul principal care a stat la baza deciziei BPJ este „inactivitatea organizației manifestată prin reticența față de proiectele de investiții pe care Cezar Preda, președintele OJ PDL Buzău le-a demarat în comună, completată de unele probleme pe care echipa demisă le dorea rezolvate la limită cu legalitatea.”

În ceea ce privește acuzațiile pe care fostul președinte al Organizației Locale din Poșta Câlnău, Sorin Munteanu le aduce conducerii PDL față de nerespectarea anumitor promisiuni făcute în campania electorală din 2008 de către deputatul Cezar Preda, acestea sunt considerate ca fiind nefondate.
„Proiectele finalizate dar și cele în curs de realizare din Poșta Câlnău, cum ar fi cele două poduri, sunt dovada că nu contează culoarea politică a primarului din comună ci interesul comunității. De altfel, o echipă care se opune cu toată forța dezvoltării comunității în care trăiește nu își mai are rostul pentru care a fost responsabilizată”, se arată în încheierea comunicatului semnat de liderul democrat-liberal Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

Citește și: Liderul PDL Poșta Câlnău, Sorin Munteanu, trimis acasă de șefii de la Județ. Munteanu :„Cât timp Cezar Preda conduce PDL Buzău nu-mi mai doresc să fiu nici măcar membru”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.