verificari politie

Lucrătorii Serviciul Judeţean Anticorupţie Buzău, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au prins în flagrant un bărbat din județul Brăila care a încercat să mituiască un poliţist din Săgeata care îi reținuse certificatul de înmatriculare al mașinii pe motiv că un își înmatriculase mașina pe care o cumpărase in urmă cu aproape un an. Polițistul un a acceptat oferta brăileanului și a comunicat intențiile acestuia ofițerilor de la Direcţia Generală Anticorupţie – S.J.A. Buzău.
Miercuri, un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Buzău a oprit în trafic un șofer care conducea un autoturism având pe certificatul de înmatriculare al maşinii menţiunea „înstrăinat la data de 29.06.2012”.
Întrucât bărbatul nu a înmatriculat autoturismul în termen de 30 de zile de la data înscrisă pe certificatul de înmatriculare, poliţistul a luat măsura sancţionării contravenţionale a acestuia cu amendă în valoare de 450 de lei şi ridicarea certificatului de înmatriculare al autoturismului.
Pentru a primi înapoi talonul mașinii bărbatul i-a promis poliţistului că îi va da suma de 200 de lei, spunând că va reveni imediat întrucât nu are această sumă de bani la el.
Poliţistul a anunțat ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – S.J.A. Buzău sub coordonarea procurorului competent care au procedat la organizarea flagrantului la sediul unităţii de poliţie, conducătorul auto fiind prins în momentul în care îi oferea poliţistului suma de 200 de lei.
Faţă de șoferul care a încercat să-l mituiască pe omul legii a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de dare de mită cercetările fiind desfășurat ecu inculpatul în stare de libertate.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Vai , de cata corectitudine da dovada politia romana , ne-ati lasat pe toti cu gura cascata cu aceasta decizie…daca avea omul cel 200 de lei la el imediat ii dadea talonul la loc si numai suna la nici o agentie anti-coruptie, sunteti jalnici,mereu luati mita si sunteti corupti , ne faceti tara de rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.