Vasile NISTOR

Președintele executiv al Partidului Conservator, senatorul Vasile Nistor, s-a arătat deranjat de atitudinea fostului șef al Organizației Județene a Partidului Conservator și a plecat către Capitală hotărât să propună excluderea din partid a lui Gheorghe Vlase. Informația a fost confirmată și de actualul lider al PC Gheorghe Coman. Acesta a declarat joi că Nistor vrea să-l excludă pe Vlase dar și pe cei care l-au susținut în ultimele sale demersuri, de a împiedica însăcunarea lui COman la șefia PC.
Gheorghe Vlase a refuzat, miercuri, să accepte numirea în funcția de președinte interimar al PC a deputatului Gheorghe Coman pe motiv că documentele prezentate de președintele executiv al partidului, senatorul Vasile Nistor, nu ar fi statutare. Totodată, trimisul de la Centru al Partidului Conservator l-a acuzat pe Gheorghe Vlase că nu a convocat la întâlnirea programată cu președintele executiv toți membrii Biroului Politic Executiv Județean și că a adus în sediu oameni loiali montați să conteste numirea deputatului Gherghe Coman la conducerea PC Buzău.
Contactat telefonic, fostul președinte al Partidului Conservator Buzău, Gheorghe Vlase a declarat că nu are cunoștință despre o asemenea decizie pe care ar fi luat-o președintele executiv Vasile Nistor dar că se așteaptă la așa ceva.
„Nu am fost informat de așa ceva dar eu nu am fost informat, pe cale oficială, nici de ce urma să se întâmple aseară. Prin urmare vă mărturisesc că mă aștept la acest lucru având în vedere că acest Nistor este călăul Partidului Conservator. Minte cu nerușinare când spune că aseară nu au fost prezenți decât 5 membri ai Biroului Politic Executiv și dacă dumnealor asta vor să facă, să mă excludă, e dreptul dumnealor și eu nu pot face nimic. EU nu intenționez să plec din partid. Sunt consilier județean și aștept să îmi duc la bun sfârșit mandatul cu care alegătorii m-au încredințat dar dacă partidul hotărăște altceva… Nu vreau să crez o revoluție în jurul acestei situații și, ca atare, dacă voi fi exclus nu recomand nimănui să mă urmeze. Fiecare să facă ce crede de cuviință”, a declarat fostul lider al PC Buzău, Gheorghe Vlase.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.