Guvernul bulgar a aprobat deschiderea unui consulat onorific în Ploieşti, iar funcţia de consul onorific va fi îndeplinită de Rosen Rusev, membru în comitetul de conducere al Camerei româno-bulgare de Comerţ şi Industrie, informează site-ul novinite.com.
Consulatul va cuprinde judeţele Prahova, Dâmboviţa, Buzău şi Braşov, potrivit biroului de presă al guvernului bulgar.
Decizia guvernului bulgar de a deschide un consulat onorific în Ploieşti a fost luată în scopul „identificării şi încurajării cooperării regionale pentru a stimula exporturile şi economia Bulgariei”, dar şi pentru a consolida legăturile cu reprezentanţii comunităţilor bulgare din România.
În funcţia de consul onorific a fost numit Rosen Rusev, cetăţean bulgar şi membru în comitetul de conducere al Camerei româno-bulgare de Comerţ şi Industrie.

1 COMENTARIU

  1. […] Guvernul bulgar a aprobat deschiderea unui consulat onorific în Ploieşti, iar funcţia de consul onorific va fi îndeplinită de Rosen Rusev, membru în comitetul de conducere al Camerei româno-bulgare de Comerţ şi Industrie, informează site-ul novinite.com. Consulatul va cuprinde judeţele Prahova, Dâmboviţa, Buzău şi Braşov, potrivit biroului de presă al guvernului bulgar. Decizia guvernului bulgar de a deschide un consulat onorific în Ploieşti a fost luată în scopul „identificării şi încurajării cooperării regionale pentru a stimula exporturile şi economia Bulgariei”, dar şi pentru a consolida legăturile cu reprezentanţii comunităţilor bulgare din România. În funcţia de consul onorific a fost numit Rosen Rusev, Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.