Concert eveniment la Buzău: Pasărea Colibri revine în fața buzoienilor după mai mulți ani de absență. Trupa folk va cânta, pe 6 februarie, în Club No Limit, începând cu ora 20.00.
Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vlady Cnejevici&band vor încînta publicul cu melodii arhicunoscute cum ar fi ”Ploaia care va veni”, ”Vinovații fără vină” sau ”Andrii Popa”.
”Nu trebuie să lipsești sâmbătă, 6 februarie, de la Club NoLimit! Garda veche urcă pe scenă într-un concert plin de tâlc marca PASĂREA COLIBRI! Ai ocazia să reasculți melodii – simbol ale unei generații, dar și piese noi și de a te bucura alături de noi de distracție, muzică adevărată și voie bună cât cuprinde” scriu organizatorii pe o rețea de socializare.

Aceiași organizatori anunță că ”din respect pentru artiști, înaintea și în timpul concertului fumatul este permis doar în spatii special amenajate”.

1 COMENTARIU

  1. […] Concert eveniment la Buzău: Pasărea Colibri revine în fața buzoienilor după mai mulți ani de absență. Trupa folk va cânta, pe 6 februarie, în Club No Limit, începând cu ora 20.00. Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vlady Cnejevici&band vor încînta publicul cu melodii arhicunoscute cum ar fi ”Ploaia care va veni”, ”Vinovații fără vină” sau ”Andrii Popa”. ”Nu trebuie să lipsești sâmbătă, 6 februarie, de la Club NoLimit! Garda veche urcă pe scenă într-un concert plin de tâlc marca PASĂREA COLIBRI! Ai ocazia să reasculți melodii – simbol ale unei generații, dar și piese noi și de a te bucura alături de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.