Restaurantele din municipiul Buzău se pot deschide la 30% din capacitate începând de joi. Decizia a fost adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență  care a adoptat, în ședința de de miercuri, hotărârea privind validarea ratei de incidență la nivelul municipiului Buzău și a localităților, Colți, Măgura și Padina, localități în care se ridică toate restricțiile impuse.

Astfel, membrii CJSU Buzău au stabilit o rată de incidență de 2,2 cazuri la 1.000 de locuitori la nivelul municipiului Buzău unde se vor aplica următoarele măsuri: organizarea şi desfăşurarea activităţii în instituţiile de spectacole şi/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, se permite activitatea operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 6:00 – 23:00.

Este interzisă în continuare organizărea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și desfășurării în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale.

Totodată, începând cu 31 decembrie se ridică măsurile stabilite la nivelul localităților Colți (0/1000), Măgura (0/1000) și Padina (1,06/1000) unde incidența cumulată în ultimele 14 zile este sub 1,5 cazuri la 1.000 de locuitori.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.