Prefectul județului Buzău Leonard Dimian a demisionat din funcție luni dimineață el anunțându-și decizia pe pagina de Facebook.

„Astăzi am decis să îmi anunț oficial demisia din funcția de prefect al județului Buzău. Este o demisie de onoare! Am înțeles să fac acest lucru după ce Guvernul care m-a susținut și care a susținut toate proiectele județului pe perioada în care eu am fost la conducerea Prefecturii a fost schimbat. Este o experiență pe care o voi purta în suflet ca pe un dar! Plec cu sentimentul datoriei împlinite! A fost o onoare pentru mine să îmi servesc țara și pe buzoienii mei dragi!”, a scris pe Facebook Leonard Dimian.

Dimian, propus de PMP în 2019 pentru funcția de prefect, contestat în numeroase rânduri pentru acțiunile  a mai spus că cea mai mare provocare a mandatului sau care a durat un pic mai mult de un an a fost pandemia de coronavirus.

„Pandemia de COVID-19 a fost provocarea mandatului meu de prefect al județului Buzău. La câteva luni după ce am fost învestit prefect, în luna martie 2020, județul nostru înregistra primele cazuri pozitive de SARS CoV-2. De atunci, cea mai multă energie și implicare au fost canalizate către măsurile menite să protejeze populația județului de acest temut virus. Consider că prin eforturile depuse și prin măsuri uneori mai dure, am reușit să ținem în frâu răspândirea bolii și, iată, că noul an găsește județul nostru într-un scenariu verde, dacă ne raportăm la numărul de îmbolnăviri/1000 locuitori” a mai scris Dimian.

Leonard Dimian și-a anunțat demisia luni dimineață când a intrat în concediu de odihnă pentru o săptămână timp în care atribuțiile sale vor fi exercitate de cei doi subprefecți susținuți de PNL Vasile Alecu și Adina Moiseanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.