Azi-noapte, la o clinică newyorkeză, s-a stins din viaţă una din marile voci ale muzicii uşoare româneşti, Marilena Dobre.Solista, care avea doar 43 de ani, urma să efectueze un transplant de ficat, însă starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele patru luni, perioadă în care i-au cedat mai multe organe şi în care a trăit doar conectată la aparate. Medicii au constat că, din punct de vedere clinic, implantul ar fi făcut în zadar şi au scos-o pe buzoiancă de pe lista celor care urmau să primească un organ de la donator.

Omul alături de care a debutat şi a cântat ani la rând, Ovidiu Komornyik, confirmă tragica trecere în nefiinţă a buzoiencei care, de-a lungul vremii, a luat numeroase premii la festivalurile dedicate muzicii uşoare româneşti.

”Da, s-a stins din viaţă un bun prieten de familie, practic sora mea. Mă doare sufletul pentru că am atâtea amintiri, am fost împreună ani de zile pe scenă până când s-a stabilit la New York (1997 –n.a.). Marilena a continuat să cânte şi a înregistrat multe piese în Statele Unite căci a iubit mult să facă acest lucru, să bucure oamenii”, ne-a declarat Komornyik.

Marilena Dobre a studiat încă de la 10 ani canto clasic şi pian la ”Şcoala Populară de artă” din Buzău. A debutat la Festivalul de la Mamaia 1987 unde a obţinut locul I la secţiunea ”creaţie” şi a fost solistă mai mulţi ani la Teatrul de Revistă Toma Caragiu din Ploieşti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.