Catalin Ilnitchi
Buzoianul Cătălin Ilnițchi, rănit în incendiul din Colectiv, și transferat ulterior la un spital de specialitate din Tel Aviv, revine în țară, a anunțat mama sa pe facebook.
”Un alt moment mult așteptat a sosit: întoarcerea acasă. Marți dimineață la orele 02.45 aterizăm pe aeroportul Otopeni. Sosim!!!!!!!!!!”, a scris Tamara, mama lui Cătălin Ilnițchi.
Fotograful Cătălin Mircea Ilniţchi a fost rănit grav în tragedia din Clubul Colectiv. În momentul declanşării incendiului, tânărul se afla chiar lângă scena pe care concerta trupa Goodbye to Gravity. Ulterior, el a fost internat la Spitalul de Urgenţă „Floreasca” din Bucureşti, fiind în stare critică.
Ulterior, tânărul a fost transferat la Spitalul Sheba – Tel Hashomer din Israel, unde o are alături de mama sa.
Cătălin Ilniţchi a absolvit Liceul ”Alexandru Marghiloman” din Buzău, apoi Facultatea de Construcţii şi lucrează ca inginer la o companie din Bucureşti, iar în timpul liber este colaborator al unei publicaţii pentru iubitorii muzicii rock.
În 30 octombrie, el a ajuns la concertul Goodbye to Gravity, din clubul Colectiv, în ultimul moment, după ce ar fi fost anunţat de un coleg că nu poate ajunge la eveniment pentru a face poze.
În urma incendiului din 30 octombrie, din Clubul Colectiv, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar o altă victimă în drum spre spital. Dintre răniţii internaţi, au mai decedat 36 de persoane, numărul victimelor ajungând, la 63.

1 COMENTARIU

  1. […] Buzoianul Cătălin Ilnițchi, rănit în incendiul din Colectiv, și transferat ulterior la un spital de specialitate din Tel Aviv, va reveni în țară, a anunțat mama sa pe facebook. ”Un alt moment mult așteptat a sosit: întoarcerea acasă. Marți dimineață la orele 02.45 aterizăm pe aeroportul Otopeni. Sosim!!!!!!!!!!”, a scris Tamara, mama lui Cătălin Ilnițchi. Fotograful Cătălin Mircea Ilniţchi a fost rănit grav în tragedia din Clubul Colectiv. În momentul declanşării incendiului, tânărul se afla chiar lângă scena pe care concerta trupa Goodbye to Gravity. Ulterior, el a fost internat la Spitalul de Urgenţă “Floreasca” din Bucureşti, fiind în stare critică. Ulterior, tânărul Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.