adeverintaTrei persoane, două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 39 și 43 de ani, toți din Bisoca și un tânăr de 28 de ani din Jitia-Vrancea, au intrat în vizorul polițiștilor care-i cercetează pentru fals şi înşelăciune. Cele trei persoane din comuna Bisoca sunt bănuite că, la data de 10 noiembrie, s-ar fi prezentat la unităţile de credit din două magazine situate pe raza municipiilor Buzău şi Focşani, unde ar fi solicitat acordarea de credite în vederea achiziţionării de electrocasnice, în valoare de peste 12.000 de lei. Pentru obţinerea creditelor, aceştia ar fi prezentat adeverinţe de venit false, pe care erau menţionaţi ca emitenţi agenţi economici din Rm. Sărat şi Galaţi.

La scurt timp, polițiștii au intrat pe fir iar în data  de 19 noiembrie au efectuat percheziţii domiciliare la locuinţele celor trei bănuiţi, activităţile desfăşurându-se în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Rm. Sărat.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani şi cele două femei din comuna Bisoca au fost conduşi pentru cercetări la sediul Poliţiei municipiului Rm. Sărat iar apoi au extins cercetările  şi pe raza municipiului Focşani.

În urma activităţilor desfăşurate, a fost identificat şi prins tânărul în vârstă de 28 de ani, bănuit că ar fi falsificat adeverinţele folosite pentru obţinerea creditelor.

De asemenea, poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor Rm. Sărat au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe ştampile şi documente ce erau ascunse pe acoperişul blocului în care locuia tânărul respectiv.

Poliţiştii râmniceni au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva acestuia şi continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.