bestie
Criminalul care la începutul lunii mai și-a omorât concubina și pe cele două fiice ale lor de 7 și 8 ani nu a avut liniște în penitenciar. Bestia cu chip de om care și-a masacrat copilele s-a sinucis administrându-și o supradoză de insulină. Bărbatul a fost dus din penitenciar la Spitalul Floreasca din București în urmă cu circa o săptămână, în stare critică, și a murit marți seară, în jurul orei 18.00.
Surse judiciare susțin că la penitenciarul Rahova unde se afla râmniceanul Florin Aurel Marcu, autorul celor trei crime comise în luna mai, a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care bărbatul și-a administrat supradoza de insulină, cu intenția de a se sinucide. Bărbatul suferea de diabet însă nu se cunosc cu exactitate condițiile în care a reușit să-și ia viața.
Triplul asasinat care a șocat o țară întreagă a avut loc în luna mai. Florin Aurel Marcu din Râmnicu Sărat și-a ucis atunci concubina și pe cele două fiice ale sale, de 7 și 8 ani. Bărbatul a comis crimele în momentul în care a aflat că a fost condamnat și că trebuie să meargă la închisoare, unde mai fusese și întrecut pentru proxenetism și trafic de persoane. După ce și-a înjunghiat fetele și pe mama acestora, bărbatul a fugit din locuința în care a avut loc carnagiul, ascunzându-se în zona unei unități militare din Râmnic unde a încercat să se sinucidă. Nu a reușit atunci să-și ia viața, fiind găsit la timp de polițiști și jandarmi care l-au transportat de urgență la spitalul din Râmnicu Sărat și apoi la Floreasca în Capitală.
Aici, medicii l-au stabilizat, după care a urmat transferul la penitenciarul Rahova, unde bărbatul a reușit să-și ducă la capăt planul de a-și lua viața. De altfel, rudele criminalului spuneau imediat după triplul asasinat că Marcu nu se va lăsa până nu se va sinucide, după carnagiul pe care l-a comis cu atâta sânge rece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.