La sfârşitul săptămânii trecute, Biroul Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Buzău a organizat o întâlnire cu motociclişti şi conducători de mopede din municipiul Buzău.

Activitatea s-a desfăşurat iniţial la Centrul de Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Buzău şi a avut drept scop conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la faptul că siguranţa pe drumurile publice este dată atât de respectarea unor drepturi, cât şi de asumarea unor responsabilităţi.

După o scurtă prezentare a accidentelor de circulaţie în care au fost implicaţi motocicliştii şi conducătorii de mopede, au fost dezbătute o serie de probleme de interes pentru ambele părţi, motocicliştii apreciind această iniţiativă a poliţiştilor.

Totodată, poliţiştii au prezentat partenerilor de dialog Campania de informare şi conştientizare „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”, insistând asupra obiectivelor principale.

Activitatea s-a încheiat cu un marş pe Bulevardul Unirii, şi străzile Stadionului, Transilvaniei, Frăsinet, Chiristigii şi Obor, în cadrul căruia poliţiştii şi motocicliştii au înmânat participanţilor la trafic pliante cu recomandări preventive sub sloganurile „Alege viaţa!”, „Respect în trafic =siguranţă rutieră!”, „Strada nu e pistă de concurs!”, poliţiştii rutieri înmânând buzoienilor şi materiale cu mesajul Campaniei „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.