Week-end-ul acesta a fost unul de foc pentru candidatul PP-DD, Eduard Dumitraşcu. Tinerii au fost primii vizaţi de către acesta, astfel încât startul activităţilor a fost dat la Cafeneaua Artiştilor, printr-o seară de muzică bună, alături de trupa Blue Motors.
Sâmbătă dimineaţa, Eduard Dumitraşcu a vizitat locuitorii din Dorobanţi, Primăverii, Viilor, Gârlaşi şi Piaţa Dorobanţi, unde a fost recunoscut de cetăţenii care îl văzuseră la televizor sau au citit despre el în Gazeta Poporului şi alte ziare locale. Candidatul PP-DD a aflat direct de la cetăţeni care sunt problemele lor de zi cu zi iar aceştia i-au transmis că îl vor vota.
Ziua de sâmbătă s-a încheiat tot printr-o seara dedicată tinerilor. PP-DD-iştii au transformat o seară obişnuită din pub-ul Tessence, într-o seară mov, oferindu-le domnişoarelor eşarfe mov şi domnilor odorizante de maşină personalizate. Cele mai receptive la o astfel de iniţiativă s-au dovedit a fi tinerele care şi-au demonstrat inventivitatea, folosind nişte simple eşarfe ca diferite obiecte de accesorizare.
Duminica a fost o zi la fel de plină, Eduard Dumitraşcu şi staff-ul acestuia s-au întâlnit cu buzoienii la trei lăcaşe de cult: Biserica Sfânţii Îngeri, Biserica Sfântul Sava şi Biserica Sfântul Andrei. După care au luat la pas cartierul Micro 14, fieful PP-DD intrând chiar şi în apartamente buzoienilor, unde au fost primiţi cu foarte multă emoţie. “Intraţi în casă să vedeţi că am televizorul dat pe OTV” sau “Haideţi să vedeţi că am poză cu dumneavoastră şi cu domnul Diaconescu în vitrină” au fost doar câteva dintre cuvintele cu care buzoienii i-au întâmpinat pe aceştia. Pentru unii dintre susţinătorii PP-DD, emoţia a fost atât de puternică încât li s-au văzut lacrimile în ochii întristaţi de prea multe suferinţe. Deşi o emoţie atât de puternică, ar putea părea exagerată pentru cei mai pragmatici dintre noi, dacă stăm totuşi să ne gândim că nu li se întâmplă zilnic locuitoriilor din Micro 14 să le bată la uşă un om interesat de probleme lor, vom înţelege acest val de simpatie.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.