Doliu în lumea zborului din România. Patru piloţi şi-au pierdut viaţa astăzi după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în localitatea buzoiană Joia, pe un camp, într-un lan de porumb. Cei patru membri ai echipajului de zbor care au pierit în această zi neagră pentru aviaţia românească sunt căpitanul-comandorul Mitică Docuz, maistrul militar Cătălin Topoliceanu, maistrul militar Viorel Cojocaru şi studentul Ştefan Coropeţchi.

Potrivit MANP, căpitan-comandorul Mitică Docuz, în vârstă de 45 de ani, avea la activ peste 1700 de ore de zbor, era căsătorit şi avea doi copii.

Maistrul militar Viorel Cojocaru, de 44 de ani, avea 650 de ore de zbor, era căsătorit şi tatăl unui copil.

Maistrul militar Cătălin Topoliceanu, în vârstă de 38 de ani, avea la activ peste 1100 de ore de zbor, era căsătorit şi avea un copil.

Studentul, în anul întâi, Ştefan Coropeţchi avea 19 ani şi era necăsătorit.

 

Conform sursei citate, elicopterul militar, tip IAR 316 B al Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc, a pierdut legătura radio cu baza în jurul orei 12.00 şi s-a prăbuşit la puţin timp după aceasta, în apropiere de Buzău (în zona localităţii Poşta Câlnău), la 5 km de bază.

 

Cristina DINULESCU

Citeste și: ŞTIREA ZILEI! Elicopter militar aparţinând Bazei de la Boboc, prăbuşit pe câmp. Toţi cei 4 membri ai echipajului au fost găsiţi morţi

Pilotul care se afla la comanda elicopterului prăbuşit pe câmp este Mitică Docuz! Ceilalţi membri ai echipajului: un student şi doi mecanici de bord

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.