Vineri, 21 octombrie 2022, convoiul cu  12 construcții ușoare din elemente modulate, alocate din rezerva de stat,  în sprijinul celor 6 familii din satul Mușcelușa, comuna Siriu, ale căror case au fost distruse de un incendiu puternic, a ajuns în localitate.

Cele 12 construcții sunt dotate cu aeroterme, pături, saltele, perne și lenjerii de pat și vor fi puse la dispoziția familiilor afectate de incendiul din data de 17 octombrie.

Montajul containerelor  se va realiza în acest weekend, pentru ca de la începutul săptămânii viitoare, familiile rămase, zilele trecute,  fără acoperiș deasupra capului, să se mute efectiv în noile construcții.

 „Vom continua acțiunile de ajutorare a celor 6 familii cărora focul le-a distrus locuințele. Lucrăm, în prezent, la listele de cantități pentru a solicita materialele de construcții necesare reconstruirii  gospodăriilor oamenilor loviți de necaz, a declarat prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

Reamintim,  prin Hotărârea nr. 44 din 18 octombrie 2022, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit scoaterea de la rezervele de stat a 12 construcţii uşoare din elemente modulate,  pentru a fi puse la dispoziţia familiilor afectate de incendiul din satul Muşceluşa, comuna Siriu, judeţul Buzău.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.