Catalin Cojanu
Cătălin Ionel Cojanu este tânărul care a murit după ce mașina pe care o conducea a plonjat, din motive necunoscute încă, pe fundul unui canal de îndiguire a râului Buzău. Tânărul era născut în februarie 1988 și avea o familie frumoasă. De fel era din satul Cireșu, comuna Mânzălești, însă lucra de mai multă vreme în Anglia. Se stabilise la Londra împreună cu toată familia, inclusiv cu tatăl său. Cătălin avea doi copii, o fetiță și un băiețel, și o soție tânără și frumoasă. Totul s-a năruit într-o fracțiune de secundă când mașina în care se afla a plonjat într-un canal de îndiguire a râului Buzău. Nu se știe când, nu se știe cum și nu se știe în mod sigur nici dacă tânărul de 26 de ani se afla la volanul mașinii, un Jeep gri, înmatriculat în Marea Britanie. Surse din rândul anchetatorilor susțin că în autoturismul de teren, descoperit pe fundul apei de niște copii care se aflau la scăldat, au găsit pantofi și papuci de damă. Mai mult, scaunul șoferului era destul de aproape de volan, ceea ce îi determină pe anchetatori să creadă că mașina ar fi putut fi condusă de o altă persoană, mai puțin corpolentă decât era Cătălin. Un alt detaliu din anchetă este acela că geamurile de pe partea dreaptă, acolo unde se află volanul Jeep-ului, au fost sparte. Misterul este cu atât mai mare cu cât tânărul nu a fost găsit la volan, ci între scaune. Până la ora postării acestei știri, anchetatorii nu au găsit un alt cadavru în afara celui al bărbatului de 26 de ani, căutările urmând a fi reluate marți, în zori.
Cătălin Ionel Cojanu se afla în vacanță în România, împreună cu soția și cei doi copii ai lor. Anchetatorii trebuie să stabilească acum modul în care s-a produs tragedia și dacă în mașina care a plonjat pe fundul canalului se mai afla și o altă persoană care, eventual, ar fi reușit să iasă din mașină.
Un Jeep înmatriculat în Anglia a fost descoperit luni pe fundul unui canal de îndiguire a râului Buzău, misiunea de aducere la mal a autoturismului fiind extrem de anevoioasă. Mașina care nu se știe cum a ajuns în apă a fost scoasă după circa două ore, în autoturism fiind găsit doar tânărul Cătălin Ionel Cojanu. Asupra sa au fost găsite actele iar în mașină pantofi și papuci de damă. Anchetatorii nu au găsit nici un bilet de adio, astfel că mai mult ca sigur, nu poate fi vorba despre o sinucidere. În plus, Cătălin nu ar fi avut motive să-și ia viața, având în vedere că avea doi copii mici și o soție tânără și frumoasă, fiind realizat peste hotare unde, deși muncea din greu, avea parte de un trai decent.

Revenim cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.