catalin si lenuta

UPDATE: La locul nenorocirii a ajuns marți după amiază o echipă de scafandri de la ISU VRancea care cercetează întreg canalul de regularizare a râului Buzău. Până la ora 13.50, corpul neînsuflețit al Alinei, iubita lui Cătălin Cojanu, nu a fost găsit. Anchetatorii nu se așteaptă ca tânăra care avea doar 23 de ani să fie găsită în viață. De altfel, există persoane care susțin că la un moment dat au văzut un cadavru plutind pe apă.

Ipoteză de lucru șocantă a polițiștilor în cazul Jeep-ului găsit luni seară pe fundul unui canal de regularizare a râului Buzău. Oamenii legii merg pe varianta că în mașină se afla în afara tânărului al cărui cadavru a fost găsit deja și iubita acestuia, cei doi având împreună doi copii, o fetiță și un băiat.
Polițiștii au ajuns să creadă acest lucru după ce în autoturismul de teren au găsit documente ale tinerei, dar și pantofi de damă. Mai mult, Cătălin Cojanu nu a fost găsit la volan ci între scaune iar poziția scaunului șoferului indica faptul că la volan s-ar fi aflat o persoană mai puțin corpolentă decât era bărbatul de 26 de ani. Iar peste toate aceste detalii din anchetă, rudele tinerei, ajunse la locul tragediei, le-au dat vestea șoc anchetatorilor: tânăra de 23 de ani este de negăsit.
Cei doi ar fi plecat de la Cireșu sâmbătă cu intenția de a merge la rude, în localitatea Vernești, dar nu au mai ajuns niciodată la destinație. Văzând că nu mai răspund la telefon, rudele tinerilor și-au dat seama că s-a întâmplat o nenorocire și au alertat autoritățile.

În aceste condiții, pompierii au reluat marți căutările pe canal, pornind de la Vernești, acolo unde rudele fetei susțin că au văzut la un moment dat plutind un cadavru. Căutările se desfășoară de către un echipaj de pompieri cu o barcă, cercetările decurgând extrem de anevoios din cauza apei adânci de circa 4-5 metri.
Cătălin și Alina aveau împreună doi copii mici. Tinerii lucrau și se stabiliseră în Anglia, iar acum se aflau în vacanță în locurile natale. Anchetatorii merg pe varianta conform căreia persoana aflată la volan ar fi încercat să ajungă de la Săpoca la Cândești pe un drum secundar, la un moment dat, la intrarea pe un pod, ar fi ratat curba, mașina scăpată de sub control plonjând în canalul de regularizare a râului Buzău.
REVENIM CU DETALII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.