Cele mai sumbre previziuni ale anchetatorilor s-au adeverit. Iubita lui Cătălin Cojanu, tânărul mort în Jeep-ul descoperit luni seară în canalul de regularizare a râului Buzău, a fost găsită și ea. Scafandri de la ISU Vrancea solicitați să intervină pentru descoperirea tinerei, au dat de cadavru la scurt timp de la momentul la care s-au scufundat. Corpul tinerei care avea doar 23 de ani a fost descoperit la circa un kilometru distanță de locul în care a fost găsită mașina, în aval, în zona unei micro-hidrocentrale. Cadavrul a fost prins între grătarele de filtrare a apei, după ce o vreme a plutit pe canal.
La fața locului, se află și rude ale tinerei. Oamenii sunt de-a dreptul șocați de tragicul sfârșit al Alinei Lungu și al iubitului ei, Cătălin Cojanu de 26 de ani. Cei doi tineri aveau împreună doi copii, care au fost lăsați cu bunicii în localitatea Cireșu, în ziua în care ei au plecat la drum cu intenția de a ajunge la Cândești, unde tânăra are rude.
catalin si alina

Întreaga comunitate din Mânzălești de unde este originar Cătălin dar și localnicii din Vernești care i-au cunoscut pe cei doi tineri sunt șocați de drama familiei. Oamenilor nu le vine să creadă că doi tineri atât de frumoși care se iubeau atât de mult, având grijă ca de ochii din cap de cei doi copilași ai lor, au putut să sfârșească atât de repede și într-un mod atât de dramatic.
Cătălin și Alina erau din județul Buzău însă erau plecați la muncă în Anglia, de circa 5 ani, unde aveau rostul lor. De ceva timp, ei se aflau în România unde își petreceau vacanța.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.