Catalin Predoiu 2
PDL Buzău a ajuns pe mâinile buzoianului Cătălin Predoiu și ale secretarului executiv al Regiunii Sud Est, senatorul de Constanța  Gigi Chiru. Desemnarea celor doi drept responsabili de filiala buzoiană a venit de la Centru, după ce deputatul Cezar Preda și-a dat demisia săptămâna trecută din toate funcțiile deținute în partid.
”Domnul Cătălin Predoiu a fost împuternicit de Biroul Permanent Naţional să vină să se ocupe împreună cu secretarul regional, domnul Gigi Chiru, de Organizaţia Județeană a PDL Buzău. Restul detaliilor mâine când se va convoca Biroul Permanent Judeţean, la care vor fi prezenți domnul Predoiu și domnul Chiru” a declarat deputatul Cezar Preda.
Parlamentarul de Buzău a adăugat că delegarea lui Cătălin Predoiu în fruntea filialei buzoiene a PDL este un câștig pentru organizație.
”Am vorbit cu el și mi-a zis- m-a trimis conducerea partidului să gestionez situația la Buzău. A fost numit responsabil, nu președinte interimar că altfel se aleg președinții interimari. Consider un câștig pentru organizația de la Buzău a partidului desemnarea lui Predoiu drept responsabil și sper să aibă succes”, a mai declarat Cezar Preda.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.