Predoiu Catalin

Cătălin Predoiu, prim vicepreședinte al PDL, desemnat să se ocupe de filiala buzoiană a partidului a declarat marți că nu a preluat conducerea organizației buzoiene, ci doar își va sprijini colegii de la Buzău ”să găsească o soluție”, după demisia deputatului Cezar Preda.

”Nu am preluat conducerea PDL Buzău. Activitatea mea este concentrată pe pregătirea prezidențialelor. Voi sprijini colegii să găsească o soluție. Relațiile mele cu domnul Cezar Preda sunt colegiale, bune”, a declarat pentru Mediafax Cătălin Predoiu.

În ce privește zvonurile apărute în plan local potrivit cărora Cezar Preda ar purta discuții cu PNL, în fapt cu președintele Organizației PNL a sectorului 4, Mihai Stănișoară,  Predoiu spune că ”nu crede în zvonurile trecerii la PNL”, a lui Cezar Preda.

Cătălin Predoiu și  senatorul PDL de Constanța, Gigi Chiru, au fost desemnați responsabili de filiala buzoiană a PDL, după ce săptămâna trecută, Cezar Preda a anunțat că renunță la toate funcțiile de conducere din partid, și rămâne simplu membru.

Imediat după demisia lui Preda, președinte interimar al PDL Buzău a fost desemnat consilierul județean Raul Florescu, însă acum, după ce Predoiu și Chiru au fost desemnați responsabili de organizație, Florescu a părăsit noua funcție, revenind la cea de  prim vicepreședinte al PDL Buzău.

C.S.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.