Conducerea Spitalului Județean Buzău, în speță medicul Dorel Nicolescu, încearcă din răsputeri să-i convingă pe cei patru medici de la Unitatea de Primire Urgențe care și-au dat demisia în urma acuzațiilor lansate de președintele Consiliului Județean Victor Mocanu la adresa halatelor albe, să revină asupra deciziei.
Medicul Nicolescu i-a convocat astăzi pe cei patru doctori la o ședință în care cei din urmă și-au spus nemulțumirile, amplificate acum de declarația lui Victor Mocanu conform căruia medicii și asistenții din Spitalul Județean sunt lipsiți de profesionalism și moralitate, nu-și îngrijesc pacienții și așteaptă atenții din partea bolnavilor pentru a-i trata cât de cât uman.
În urma discuțiilor nu s-a ajuns la nici un consens, la finalul ședinței, managerul Spitalului Județean Buzău rugându-i pe cei patru doctori demisionari să revină asupra deciziei de a pleca de la UPU.
Contactată în această după amiază, doctorița Angela Mazdrag a negat zvonurile lansate, se pare, chiar din biroul directorului Spitalului Județean, că medicii care și-au scris demisia au revenit asupra gestului, precizînd că atât ea cît și celelalte două colege, Anca Marinescu și Gina Cîmpeanu, rămân ferme în decizia de a părăsi spitalul, ca urmare a atacului fără precedent lansat de președintele Consiliului Județean.
De asemenea, medicul Bogdan Cojocaru a declarat în această după amiază că își păstrează opțiunea de a demisiona din fruntea Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău.
Patru medici de la UPU și-au dat demisiile după ce ieri președintele CJ Buzău, în subordinea căruia se află Spitalul Județean, a arătat cu degetul spre medicii și asistentele din unitatea medicală, declarând printre altele că pacienții nu sunt tratați cum trebuie iar medicii condiționează actul medical de atențiile primite de la bolnavi.

Cristina DINULESCU
Citește și: Goana după voturi a președintelui C.J. Victor Mocanu face primele victime. Singurul medic specialist în medicina de urgență din Spitalul Județean și-a dat demisia, alături de alți 3 doctori de la UPU

„Victor Mocanu este în campanie electorală de când e la șefia CJ, moare de grija contribuabililor și plânge pe la răspântii de grija lor”. Vezi aici cui aparține declarația

4 COMENTARII

  1. Bai nesimititule, sa jungi tu la urgenta si sa astepti sa se ia o decizie politica !
    Nesimtitii astia care reprezinta CONSILIUL JUDETEAN REFUZA SA-SI PLATEASACA APA, CURENTUL SI GAZELE , pentru ca de acolo nu poate liciu sa dea spaga!
    Comanda politica inseamna atunci cant tu, boule te apuci sa scrii cum te pun aia pe care ii pui in cur!
    Impotriva doctorilor, pe care ii umileste un handi cum este Mocanu al tau care nu stie decat un cuvant: SPAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

  2. eu am fost acolo cu o bolnava de cancer, mama mea, in nesimtirea mea si am plimbat-o ca pe sfintele moaste intre Oncologie si UPU ca nu voiau cei de la UPU sa-i faca decat Tador, iar la Oncologie nu au primit-o. dar esti cam virulent prietene pentru un simplu cititor! nu cumva scrii tu la comanda politica?

  3. Bre n-auzi, dar nu ti se pare suspect matale, care faci spume la gura daca zice cineva de rau de medici, ca tot scandalul acesta a aparut pe o zona in care Mocanu a bagat bani cu carul, adik in sanatate? Nu o fi avanda cineva interesul sa-l loveasca taman acolo unde are omul merite? Fura Mocanu, asa e, dar ii mai pica cate ceva printre degete si pentru prostii de noi. Pana acum fiecare a furat numai pentru el, noua ne-a arat degetelul erect. Si mai cred ca mata te tratezi in strainatate, de nu stii ce jegosi sunt in spitalu judetean. Matale pe cine pupi in cur?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.