Cel de-al doilea subprefect al Buzăului învestit în funcție

1
1523

Elena Preda, cel de-al doilea subprefect numit de Guvernul Orban a fost învestit în funcție vineri în prezența secretarului de stat Gheorghe Sorescu, a conducerii Prefecturii Buzău și a șefilor de deconcentrate. Elena Preda este comisar șef și a fost până acum șef al Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative din cadrul IPJ Buzău.

” Numirea în funcția de subprefect mă onorează, mă responsabilizează, dar mă și obligă. E o nouă provocare pentru mine. Consider că experiența acumulată în cei peste 25 de ani de activitate în Ministerul de Interne și de peste 15 ani în funcția de șef al Serviciului Cazier, cu o echipă ca a dumneavoastră, cu aplicarea unui management consultativ, cu toate acestea  vom aduce un plus valoare instituției. Vin  cu mare drag aici, am găsit aici oameni deosebiți, am simțit aici o echipă  de profesioniști, am apreciat foarte mult modul de gestionare a situației codului roșu,  o situație grea dar bine gestionată”, a spus noul subprefect celor aflați în sala „D. Filipescu” a Consiliului Județean Buzău le ceremonia de învestire.

Întrebată care vor fi atribuțiile sale la noul loc de muncă Elena Preda a spus că nu i-au fost aduse la cunoștință și că cel mai probabil aceasta se va întâmpla în următoarele zile. Totodată, noul subprefect a vorbit și despre un episod mai puțin comod din activitatea sa din fruntea Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, respectiv cel al unei cercetări dispiplinare care a vizat-o în anul 2018, cercetare care a fost clasată după ce a intervenit termenul de prescripție al faptei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.