Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M (Hennes & Mauritz AB) a deschis, joi, primul magazin din Buzău situat în complexul comercial Winmarkt. Magazinul se întinde pe două etaje și ocupă o suprafață de peste 1500 de metri pătrați oferind buzoienilor confecții pentru femei, bărbați și copii.
Deschiderea magazinului a fost una diferită de ceea ce s-a întâmplat până acum la Buzău. Cu 10 minute înainte de ora anunțată a deschiderii angajații companiei s-au strâns la intrarea în magazin și au dansat timp de 10 minute aplaudându-i pe clienții ce așteptau cu nerăbdare să ia cu asalt magazinul. La ora 11.00 panglica a fost tăiată și clienții care așteptau în fața magazinului au putut pătrunde în interior, intr-un cadru organizat evitându-se îmbrâncelile și îmbulzeala creată de obicei la astfel de evenimente. Primii 50 de clienți au primit carduri cadou în valoare de 50 de lei iar pe tot parcursul zilei de 23 mai clienții care cumpără de peste 100 de lei primesc un voucher de 30 de lei valabil până la finalul zilei.
Magazinul H&M deschis, joi, la Buzău este cel de-al 23-lea magazin al suedezilor de la Hennes & Mauritz AB în România și primul magazin amplasat în incinta unui complex comercial din rețeaua Winmarkt urmând ca în următorii ani magazine similare să fie deschise și la Galați și Tulcea. Conform unor surse investiția pentru amenajarea și deschiderea magazinului de la Buzău s-a ridicat la aproape 200.000 de euro.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.