După ce a fost fost închis în anul 2010 fostul spital de la Pârscov va fi redechis ca secție exterioară a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Cu o clădire reabilitată din banii Consiliului Județean și cu aparatură nouă, noua structură medicală este în plin process de angajare a noilor cadre medicale care urmează să lucreze la noul centru medical.

„În curând se va da drumu la secția exterioară Pârscov. Va începe concursul pentru cadrele medicale și sperăm ca în scurt timp centrul medical să devină funcțional. Unitatea va deservi mai mult de 20.000 de oameni. pacienții care vor avea o urgență medicală vor veni la spital vor fi consultați, iar cazurile mai grave vor fi trimise spre rezolvare la Spitalul Județean”, a explicat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Autoritățile județene speră ca unitatea spitalicească să fiedeschisă la jumătatea lunii ianuarie chiar dacă, la început, este posibil ca o parte din personalul medical să fie cel de la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.