Drumul județean 203L, sectorul situat între Cozieni-Bozioru și Brăești va intra, de anul viitor, în modernizare și reabilitare. Consiliul Județean a semnat, marți, contractul de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și astfel banii necesari lucrării după care localnicii din Bozioru, Odăile și Brăești tânjesc de ani buni sunt asigurați.
Drumul de peste 20 de kilometri se prezintă într-o stare destul de proastă dat fiind că de când a fost construit pe el s-au făcut doar mici lucrări de întreținere, respectiv plombări și balastări.

Contractul de finanțare are valabilitate până la finalizarea obiectivului de investiții, inclusiv punerea lui în funcțiune, dar fără a depăși termenul de 4 ani. Valoarea totală a investiției este de 80.372.030 lei, finanțarea alocată din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, fiind în sumă totală de 78.954.610 lei.

Semnarea acestui contract de finanțare reprezintă un pas foarte important pentru reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere din judetul Buzau. Mai mult decât atât, acest proiect vine în continuarea proiectului de reabilitare a DJ 203 L – Pârscov – Cozieni, aflat în curs de finalizare. Prin modernizarea acestui drum județean, suntem mai aproape de indeplinirea obiectivelor pe care ni le-am asumat! Dezvoltarea economică a județului Buzău și, implicit, creșterea nivelului de trai pentru fiecare buzoian este strâns legată de îmbunătățirea infrastructurii de transport. Este normal ca modernizarea drumurilor să fie prioritară pentru noi.”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

6 COMENTARII

  1. Domnule Petre Emanoil Neagu, vă întreb pt prima data pe Dv, drumul de la Pod Mărăcineni, Gura Cilnaului, Focșănei cînd se va asfalta? Eu chiar vreau un răspuns autorizat, de la Primăria Vadu Pașii și de la primarul ei primim doar răspunsuri evazive.
    De citeva ori au fost accidente pe podul de peste Cilnau, circulația a fost deviată prin Gura Cilnaului și Focșănei.
    Și nu cerem un favor, este normalitate.
    Suntem la 2 km de Pod Mărăcineni si niciun primar al Primăriei Vadu Pașii NU A VRUT SA FACA CEVA PT ACEST SAT. VIN CA PORCII DIN 4 IN 4 ANI SA CERSEASCA VOTURI.
    Nu-mi cer scuze pt limbaj, pt că nici ei nu-și cer scuze pt indiferenta și pt rea voință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.